EU-vaalit 2024

Rakennetaan, ei hajoteta.

Me suomalaiset pärjäämme osana Eurooppaa rakentamalla, ei hajottamalla.

Rakennetaan Eurooppaa, joka suojelee ilmastoa ja luontoa sekä edistää kestävää taloutta.

EU:n on oltava rohkea ja vahva tiennäyttäjä kestävään talouteen ihmisille ja luonnolle. Samalla kun edistämme EU:n hiilineutraalisuutta, otamme käyttöön talouden ja teollisuuden kilpailukykyä edistäviä puhtaita ratkaisuja. Sillä vähennämme myös riippuvuuttamme fossiilien tuonnista autoritäärisistä maista. Suomi menestyy osana Eurooppaa panostamalla talouden ympäristökestävyyteen. Näin luomme työpaikkoja ja kädenjälkemme maailmaan on positiivinen.

Rakennetaan Eurooppaa, joka on turvallinen, demokraattinen ja inhimillinen.

EU:n lisääntyvää puolustusyhteistyötä tarvitaan arvojemme puolustamiseen ja Ukrainan tukemiseen Venäjän hyökkäyssodalta. Panostuksemme puolustukseen on perustuttava demokratian ja ihmisoikeuksien edistämiseen. EU:n on edistettävä sosiaalista vastuuta, ihmisten osallisuutta ja työntekijöiden oikeuksia. Suomi menestyy osana Eurooppaa, joka puolustaa inhimillisiä arvoja sekä pitää huolta kansalaisistaan ja heidän hyvinvoinnistaan.

Rakennetaan Eurooppaa, joka panostaa koulutukseen ja tutkimukseen.

EU:n päätöksillä on parannettava nuorten osallisuutta ja kansainvälistymistä sekä tuettava koulutuksen ja tutkimuksen tason nostamista. Suomi menestyy osana Eurooppaa, joka koulutuksen ja tutkimuksen avulla ratkoo aikamme suuria ongelmia ja parantaa kilpailukykyään.

Yhdessä rakennamme toivoa Suomelle ja koko Euroopalle.

Me pystymme ratkaisemaan aikamme haasteet sekä luomaan suomalaisille turvaa, hyvinvointia ja tulevaisuudenuskoa tekemällä yhdessä Euroopan unionissa päätöksiä kestävien arvojen puolesta.

Tervetuloa mukaan rakentamaan parempaa huomista.

 

EP Plenary session - Oral question - Key objectives for the CITES CoP19 meeting in Panama
Liity mukaan tukiryhmään!

Lämpimästi tervetuloa mukaan Ville Niinistön eurovaalikampanjan tukiryhmään! Täyttämällä lomakkeen kerrot meille taidoistasi, ideoistasi ja siitä, missä, milloin ja miten pystyt osallistumaan kampanjan tekemiseen.

Eurooppaa muuttava kampanja rakennetaan yhdessä ja jokaisen panos on äärimmäisen arvokas:

LIITY MUKAAN

Tue kampanjaa, pienikin lahjoitus on iso apu: