Kuntavaalit 2021

Kuntavaaliteesini – Mukavat kaupungit menestyvät

  • Rakennetaan Turkua, joka panostaa koulutukseen, hyvinvointiin ja kulttuuriin. 

Kun turkulaiset asukkaat voivat hyvin, kaupunki voi hyvin. Nuorten koulutukseen, oppilashuoltoon ja mielenterveystyöhön panostaminen on erityisen tärkeää  korona-ajasta nousemiseksi. Kulttuurin ja taiteilijoiden  tilat on saatava kuntoon. Hyvinvointipalvelujen saatavuus  ja lähipalvelujen hyvä taso on turvattava kaikissa  lähiöissä, kaikille väestöryhmille. 

  • Rakennetaan Turkua, joka suojelee Saaristomerta ja luontoa. 

Turku on saaristokaupunki, jonka herkkää ja arvokasta  luontoa on vaalittava. On jatkettava työtä Saaristomeren  ja Airiston tilan parantamiseksi sekä lähiluontokohteiden  suojelemiseksi. Viheralueiden ja puistojen alaa ei saa  rakentamisella vähentää. Jokaisella turkulaisella on oltava helppo pääsy lähimetsiin ja luontoon. 

  • Rakennetaan Turkua, joka  menestyy ilmastonsuojelun ja  joukkoliikenteen edelläkävijänä  

Mukavat kaupungit menestyvät. Turun on tavoiteltava  asemaa kestävän kehityksen viihtyisänä kaupunkina, joka houkuttelee käyttämään keskustan palveluita, lisää  julkista tilaa ja parantaa asumisen laatua. Rakentamalla pikaraitiotien, palauttamalla lähijunaliikennettä sekä edistämällä Tunnin junaa Helsinkiin teemme Turusta  paremman kaupungin asua ja elää. Panostukset joukkoliikenteeseen lisäävät Turun ja sen keskustan vetovoimaa  ja palvelujen ja yrittäjien menestymistä. Investoimalla  hiilineutraaliin Turkuun luomme uutta työtä.

Rakennetaan Turusta kestävän kehityksen edelläkävijä.

Yhdessä voimme tehdä Turusta viihtyisän ja paremman kaupungin meille kaikille.

Olen ehdolla kuntavaaleissa, koska rakastan Turkua. Turku on minun kotini: sivistyskaupunki täynnä historiaa, luontoa, tietoa ja kulttuuria. Europarlamentaarikkona haluan olla mukana kotikaupunkini päätöksenteossa, koska se pitää minut päättäjänä vankasti lähellä ihmisten arkea ja samalla voin hyödyntää turkulaisten hyväksi yhteyksiäni EU-tasolla. Työni europarlamentissa tutkimuksen, joukkoliikenteen sekä ilmaston- ja luonnonsuojelun puolesta on myös Turulle hyödyksi.

Tällä vaalikaudella kaupunginvaltuutettuna ajoin osaltani läpi päätöksen, että Turku ja sen satama eivät enää läjitä ruoppausjätteitä mereen. Siitä Airisto ja kalakannat kiittävät. Toinen iso asia valtuustossa minulle on ollut nuorten osallisuuden ja koulujen rahoituksen turvaaminen. Työtä luonnon ja hyvinvoinnin puolesta riittää jatkossakin.

Tätä työtä haluan jatkaa turkulaisten valoisan tulevaisuuden puolesta!

 

Tue kampanjaani kuntavaaleissa!

Voit tukea kampanjaani jakamalla viestejä sosiaalisessa mediassa ja esimerkiksi tekemällä rahallisen lahjoituksen.

Tue kampanjaani!