19.4.2015: Äänelläsi on merkitystä

Hyvät ystävät!

Pitkä vaalikampanja on takana: sitä on ollut hienoa tehdä yhdessä kanssanne. Positiivinen ja lämmin palaute on kantanut ja luonut uskoa siihen, että me voimme tehdä huomisesta paremman.

Nyt on demokratian päivä. Jokaisella meillä on yksi ääni käytettävissämme. Sillä äänellä me sanomme minkälaista Suomea me haluamme rakentaa. Sinun äänelläsi on merkitystä. Käytä äänesi sen ehdokkaan ja sen puolueen hyväksi, joihin uskot paremman huomisen rakentamisessa.

Vihreät puolustaa joka päivä ihmisarvoa ja ympäristöä – aina ja kaikkialla. Me haluamme, että taloutta uudistetaan niin että heikoimpia ei unohdeta niin Suomessa kuin maailmallakaan. Me haluamme nostaa ihmisiä.

Nyt jos koskaan on aika pelastaa yhteinen ympäristömme. Puhdistaa Itämeri uusilla ratkaisuilla, torjua ilmastonmuutosta, vapauttaa joet kalojen nousulle ja puolustaa koskiensuojelua sekä suojella Suomen arvosuot ja -metsät. Ilman luontoa ei ihminenkään pärjää.

Kouluistamme on tehtävä maailman parhaita jokaisen nuoren tarpeisiin – on turvattava koulutuksen rahoitus sekä sen maksuttomuus, toimeentuloon riittävä opintotuki ja tasa-arvo. Sivistys ja kulttuuri ovat Suomen vahvuuksia, osaamisemme pohja – vahvistetaan sitä.

Tehdään energiaremontti uudistamalla julkisia hankintoja ja kannustimia, jotta teemme Suomesta 100 % uusiutuvaan energiaan nojaavan energiatalouden edelläkävijän. Panostetaan myös muihin kasvualoihin, helpotetaan yrittäjyyttä ja työllistymistä ja luodaan yhteensä 200 000 työpaikkaa vuoteen 2020 mennessä. Köyhyys voidaan torjua ottamalla käyttöön perustulo, jolla samalla luodaan työtä ja turvaa työelämään. Se tekee yrittämisen kannattavaksi ja poistaa väliinputoajien hankaluudet opiskella ja päästä työelämään.

Pidetään jokaisen ihmisen ihmisarvosta huolta. Sillä me pärjäämme. Suomi on hyvä maa ja sen tulevaisuus on niin valoisa kuin me siitä itse teemme. Me uskomme siihen, että me voimme rakentaa paremman huomisen jokaiselle suomalaiselle.

Jokainen lisäpaikka vihreille takaa meille vahvemman painoarvon, jolla puolustaa ihmisarvoa ja ympäristöä seuraavassa eduskunnassa. Vaalivoittajan näkemyksiä ei voi sivuuttaa. Sitä vaalivoittoa haemme sinun tuellasi.

Äänestä vihreitä. Jokaisella äänellä on merkitystä.
#nytjoskoskaan

image

 

 

 

Ylös