11.1.2012: On aika siivittää Pekka loppukiriin ja toiselle kierrokselle!

Tänään, 11. tammikuuta 2012, alkaa presidentinvaalien ennakkoäänestys. Viralliseen äänestyspäivään on enää puolitoista viikkoa. Näistä on tulossa jännittävät puolitoista viikkoa. Viimeaikaisten gallupien mukaan meillä on ainutlaatuinen mahdollisuus tehdä historiaa. Me voimme saada vihreän ehdokkaan presidentinvaalien toiselle kierrokselle. Me voimme tehdä Pekka Haavistosta presidentin.

Pekka Haavisto on presidentin mitat täyttävä valtiomies, jonka kansainvälinen kokemus on Suomessa omaa luokkaansa. Rauhanneuvottelijana ja YK:n edustajana maailman kriisipesäkkeissä hänestä on kouliutunut sillanrakentaja, joka pystyy solmimaan keskusteluyhteyden kaikkien kanssa. Hän edustaisi presidenttinä modernia, ulospäin katsovaa Suomea. Rohkea, sivistynyt ja humaani ovat ne sanat, joilla Pekkaa on helppo kuvailla. Upealla kampanjallaan Pekka on myös osoittanut, että hän olisi suomalaisia kokoava ja kuunteleva presidentti.

Pekan taakse on kerääntynyt mahtava kansanliike. Pekan Facebook-sivulla on jo yli 30 000 tykkääjää. Pekka on ehdokas, jolla on sydäntä, taitoa ja osaamista presidentin tehtävään. Hän on jo ohittanut vanhojen puolueiden ehdokkaat tai kamppailee tasavertaisena heidän kanssaan. Me olemme tekemässä vihreää historiaa.

Nyt on aika kääriä hihat vaalien loppusuoralle. Jos et ole jo mukana kampanjassa, tule mukaan nyt! Jokainen kampanjateko on tervetullut ja arvokas. Voit kampanjoida sosiaalisessa mediassa, lahjoittaa rahaa kampanjalle tai lähteä kadulle kampanjoimaan. Alueellisilta yhteyshenkilöiltä saat tiedot paikallisista tapahtumista.

Nyt ennakkoäänestyksen alettua voit esimerkiksi etsiä lähimmän ennakkoäänestyspaikan ja konkreettisesti ohjata ihmisiä äänestämään. Muista kuitenkin vaalirauha: näköetäisyydellä ennakkoäänestyspaikasta ei saa kampanjoida.

Viedään yhdessä Pekka toiselle kierrokselle ja tehdään hänestä presidentti!

Ylös