5.5.2011: Ville vihreiden puheenjohtajaksi -kampanjasta

Ville vihreiden puheenjohtajaksi -kampanjan pääsisältö on facebookissa. Jos haluat ajantasaista tietoa kampanjasta liity tähän facebook-yhteisöön:

http://www.facebook.com/pages/Ville-Niinist%C3%B6-Vihreiden-puheenjohtajaksi/207639329270219

Kampanjaa ja Villen poliittista toimintaa voi seurata myös Villen facebookin poliitikkoprofiilista, jota voi myös tykätä:

http://www.facebook.com/pages/Ville-Niinist%C3%B6/153186884700042

Olemme keräämässä myös julkista tukilistaa ”me vihreät tuemme Villeä vihreiden puheenjohtajaksi”. Voit ilmoittaa halustasi liittyä tähän listaan vaikka lähettämällä spostia ville.niinisto@eduskunta.fi tai laittamalla palautetta kotisivujen palaute-linkistä.

Vihreät järjestää puheenjohtajaehdokaskiertueen useisiin kaupunkeihin. Tiedot kampanjakiertueen aikataulusta tulevat myös tänne Villen kotisivuille.

Vihreiden puheenjohtaja valitaan puoluekokouksessa kesäkuussa. Sitä ennen järjestetään jäsenäänestys, jossa jokainen vihreiden jäsen voi ottaa kantaa puheenjohtajan valintaan. Jos yli 50% jäsenistä äänestää, on sovittu että jäsenäänestyn tulosta kunnioitetaan puoluekokouksen pj-valinnassa. Lopullisen valinnan tekevät puoluekokousedustajat.

Tervetuloa mukaan tekemään Villestä vihreiden puheenjohtajaa!

Ylös