6.4.2011: Villen vaalilehti on ilmestynyt: Tehtävänä reilu muutos (myös sähköinen versio)

Villen vaalikampanja on julkaissut vaalilehden Tehtävänä reilu muutos. Vaalilehteen pyydetty joukkoa vihreitä vaikuttajia kirjoittamaan Villelle tärkeistä teemoista. He haluavat näin osaltaan olla tukemassa Villen ehdokkuutta. Lehdessä on Villen haastattelu, otteita hänen blogikirjoituksistaan ja Villen vaaliteesien esittely.

Lehdessä mm.
Anni Sinnemäki: Uusi Suomi
Anna Moring: 6+6+6 = onnellisia lapsia ja vanhempia
Maria Wetterstand: De Gröna som framtidsparti
Leo Stranius: Ilmastolaki kuuluu seuraavaan hallitusohjelmaan

Lehden levikki on 70 000 kappaletta ja lehden on kustantanut Ville Niinistön kampanja.

Lehteä jaetaan suoraan koteihin Turussa, Kaarinassa, Liedossa, Raisiossa, Naantalissa, Salossa ja Loimaalla. Lehteä on myös saataville vihreiden vaalimökiltä Turun kävelykadulta. Voit myös ilmoittautua jakajaksi tai kysyä lehteä osoitteesta katja.sauvola@vihreat.fi.

Voit lukea sähköistä versiota myös täällä.

lehdenkansi

Ylös