Villestä sanottua

”Mitä äänestäjä saa, kun hän äänestää Ville Niinistöä? Oikeudenmukaisen sosiaalipoliitikon. Ihmisen, joka suhtautuu yhteiskunnan muuttamiseen  intohimoisesti ja periaatteellisesti. Ahkeran ja peräänantamattoman neuvottelijan. Kansanedustajan, joka ei koskaan ole välinpitämätön. Tyypin, joka tästä kaikesta huolimatta aina silloin tällöin tanssii ja valvoo viiteen.

Anni Sinnemäki,
joka on monen vuoden ajan tehnyt yhdessä Villen kanssa töitä lähinnä päivittäin”

Anni Sinnemäki Helsingin apulaiskaupunginjohtaja, sanoittaja, runoilija, pitkäaikainen kansanedustaja ja entinen työministeri

”Ville Niinistö osaa pukea monimutkaiset yhteiskunnalliset ilmiöt osuvasti sanoiksi. Parasta on, että tuo osaaminen pääsee oikeuksiinsa ilman turhaa pörhistelyä. Villessä tavallaan yhdistyy Osmo Soinivaaran osaaminen ja Pekka Haaviston lähestyttävyys ja humaanius. Moni ostaisi Villeltä käytetyn auton ja tuo luottamuksen ilmapiirin ruokkiminen teki hyvää niille hallituksille, joissa Ville mukana oli. Ydinvoima on Vihreille pyhä kysymys, mutta senkin Ville on osannut hoitaa kiihkottomasti, keskinäistä keskustelua ruokkien. Villen älykkyys paistaa läpi usein nopeissa oivalluksissa, joita suomalainen poliittinen keskustelu kaipaisi enemmänkin.”

Mikael Jungner SDP:n kansanedustaja

”If you didn’t already know it, you have one of the best ministers in the field in minister Niinistö, and I truly enjoy working with him.” Aalto-yliopistolla huhtikuussa 2014.

Janez Potocnik Euroopan unionin ympäristökomissaari vuosina 2009-14

”He’s brilliant! We love him!”

Edward Davey Ison-Britannian ilmasto- ja energiaministeri 2012-15
Ylös